Vi erbjuder kvalitetsmedvetna företag ett av marknadens mest kompetenta e-handelssystem. Med våra lösningar behöver ni inga kunskaper om krångliga webbtekniker för att hantera e-handelssystemet. Klarar du av att använda en webbläsare och en vanlig ordbehandlare som Microsoft Word eller motsvarande kommer du snabbt igång med systemet.

E-handelssystemet hanteras via en avancerad, logiskt uppbyggd kontrollpanel. Systemet är 100% webbaserat och all administration sker via din webbläsare. 
Våra e-handelslösningar baseras på Open Source vilket gör att utvecklingskostnaderna dras ned väsentligt, du får en kostnadseffektiv lösning med den allra senaste tekniken som är under ständig utveckling och målar inte in dig i ett hörn, vilket ofta sker med sluten kod.

Vi erbjuder:

  • Professionell e-handelsbutik
  • Skräddarsydd design
  • Rådgivning
  • Affärsutveckling
  • MarknadsföringWebbyrå

Vi erbjuder ett brett utbud av betallösningar från flera olika leverantörer på marknaden. Bland annat kortbetalning via Payer, Certitrade och Debitech, samt faktura och delbetalning via Kreditor

En framtidssäker plattform

Ingen sund verksamhet stannar någonsin i sin utveckling. Därför är det viktigt att även er webblösning kan utvecklas i takt med att er verksamhet förändras (annars kanske ni måste börja om från början om ett år eller två).

Med en e-handelslösning levererad av Webbyrå Stockholm är er affärsverksamhet på nätet säkrad för en lång tid framöver. Våra e-handelslösningar klarar av att hantera stora mängder produkter, kunder, ordrar och besökare. Plattformen är flexibel och kan utvecklas i samma takt som er verksamhet förändras.

Nära femtio procent av våra kunder kommer till oss efter att de har vuxit ur deras gamla e-handelslösning. Resterande andel kunder är oftast nybörjare, vilket visar att våra lösningar passar lika bra för rykande färska e-handlare som väletablerade, erfarna e-handlare med höga krav.

Ingen kund är den andre lik, om du saknar någon speciell funktion kan vi oftast utveckla den funktionalitet som du är i behov av. Kontakta oss för närmare diskussion.

Din webbplats representerar även ditt företags image

Webbyrå i Stockholm

Den största utmaningen e-handelsföretag har på nätet är att övertyga kunderna om att de är trovärdiga och professionella. En ren, polerad och professionell design av webbplatsen är det första och viktigaste steget till att skapa förtroendet till kunden.

Medan antalet webbsidor på Internet fördubblas varje kvartal blir det allt viktigare att fånga besökarens öga. Effektiv webdesign är långt ifrån enkelt att producera, det är många viktiga faktorer som spelar stor roll för att få en viss layout och webdesign att tilltala betraktaren. Vi erbjuder ditt företag professionell webdesign till konkurrenskraftiga priser.

Utöka funktionaliteten med Plug-in

Till e-handelsystemet finns en mängd olika plug-in som gör att du kan bygga ut funktionalitet ytterligare. Till exempel kan stöd för språk och valutor läggas till, ett sökmotoroptimeringspaket kan integreras i systemet, integration av snyggt designade nyhetsbrev kan installeras, koppla ihop webbutiken med affärssystem med mera.

Gratis offertförfrågan

Du får en kostnadsfri offert med fast pris. Vi kan även boka in ett möte där vi kan diskutera vilka lösningar som passar dig och ditt företag bäst.