Copywriting & Webbtext

Korta, slagkraftiga rubriker och välstrukturerat innehåll är receptet på en framgångsrik webbtext.

Copywriting Services - SEO, Website, Ad, Print, PR

Copywriting Webbcopy
En webbesökare ska ju inte bara hälsa på - utan återkomma!

På Webbyrå Stockholm gör vi noggranna trafikanalyser som hjälper dig att kostnadseffektivt sökoptimera dina texter och öka din konkurrenskraft på webben. På så sätt når du ut till både besökare och sökmotorer. Välkommen att höra av dig redan idag för ett kostnadsförslag eller kika på våra färdiga prispaket nedan!

Webbyrå Stockholms copywriter Therese Bellini bearbetar antingen texter som ni redan har, eller bygger upp helt nya från grunden. För att webbsidan på bästa sätt ska spegla ert företag inleder vi med ett möte eller telefonintervju – där vi kan samla fakta, diskutera era tankar och bolla idéer.

Därefter sätts texterna ihop, webbanpassas och sökmotoroptimeras. Detta ger de bästa förutsättningarna för att hamna högt upp i sökmotorrankningar och generera trafik till hemsidan. 

Information om prispaketen:
Ni kan själva välja 3-5 sökord som vi sökoptimerar, eller så hjälper vi er att ta fram passande sökord. Textlängden på varje enskild sida varierar, men bör ligga på max 400 ord. Detta motsvarar ungefär en A4-sida (inkl. rubriker och styckesindelning). Vi skapar först ett textförslag som ni får lämna feedback på. Därefter sätter vi ihop den slutgiltiga texten som vi levererar till er som både PDF- och Wordfil. I Webbyrå Stockholms prispaket ingår alltid en omgång korrekturläsning.

Webbyråns Copywriter

Thérèse Prelle Bellini brinner för språk, kommunikation och kreativt arbete. Hon har studerat IT-rätt, grundläggande programmering, kampanjstrategier och talar flera språk. Thérèse har arbetat som redaktör och med marknadsföring på sociala medier samt har arbetat på ett IT-företag där hon i dag är adjungerad styrelseledamot.

Therese Prelle Bellini

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
image

Paket Mini

Textbearbetning av startsida, samt 3-5 sidor 
Ni skriver ett utkast av webbtexten. Vi korrekturläser och webbanpassar med rubriksättning och sökordsoptimering.Paket Medium

Textbearbetning av startsida, samt 6-10 sidor
Ni skriver ett utkast av webbtexten. Vi korrekturläser och webbanpassar med rubriksättning och sökordsoptimering. Passar företag som behöver en lite större webbsida.


Paket Premium

Vi hjälper er att bygga upp och optimera era texter från grunden. Arbetet inleds med en intervju där vi får lära känna er och företaget - så att vi på bästa sätt kan hitta ert tilltal och vision för att nå just er målgrupp. Därefter sätter vi ihop texter som webbanpassas och sökordsoptimeras.